Koken

Leren barbecueën

barbecue met vlees

Hou jij net zoveel van barbecueën als mij? Dan ben jij natuurlijk ook zo blij met het mooie weer dat eraan komt. Dit betekent namelijk dat we weer vaker de barbecue tevoorschijn kunnen halen. Lekker met vrienden of familie achter in de tuin genieten van mooi weer, lekker eten en een drankje doen. Dit vind ik het fijnste van het mooie weer en daarom heb ik ook een workshop gevolgd die mij alles heeft geleerd over het BBQ meesterschap.

BBQ workshop

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te barbecueën. Ik houd van lekker eten en om dit te maken. Een aantal vrienden van mij houden hier ook van. Zo kwamen we een keer op het geweldige idee om samen een BBQ workshop te gaan volgen. Bij ons in de buurt werd deze workshop ook gegeven bij Kolenboertje, waar wij ons uiteindelijk ook hebben ingeschreven. Hier waren drie unieke programma’s waar we uit konden kiezen. We kozen voor het Jan Steen pakket. Door dit pakket zou je alle basistechnieken leren van het BBQ meesterschap.

Het personeel was erg aardig en kundig. Met duidelijke uitleg en hulp was de workshop goed te volgen. Ook de jongens die niet veel met barbecueën hadden, hebben uiteindelijk een leuke dag gehad. Tijdens de workshop hebben we gewerkt met een combinatie van vlees, vis, groente en deeg gerechten van uitstekende kwaliteit. Een erg leuke workshop waar je genoeg te eten en drinken kreeg. Drankjes waren namelijk ook inclusief.

Een leuke ervaring

Wij hebben met de hele vriendengroep een super leuke dag gehad. Wij raden een BBQ workshop aan voor elke barbecue liefhebber, je leert er echt veel van. Ook als je niet echt een BBQ fanaat bent is deze workshop erg leuk en gezellig om te volgen. Je krijgt goed te eten en kan ondertussen ook nog genieten van een wijntje of een biertje.

Ook kunnen we nog lang napraten over de workshop, want het is een leuke herinnering. Als we samen gaan barbecueën met de vriendengroep kunnen we de kennis weer een keer met elkaar delen, onder het genot van lekker eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *