Keukenzaken

Keukens op maat laten maken bij Louet Keukens in Lochem

keuken die op maat is gemaakt

Maatwerk keukens winnen de laatste jaren flink aan populariteit. Dit is ook niet wat, want er is niks mooier dan een zeer unieke keuken die naadloos aansluit bij je interieur. De mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Doordat de keukens met de hand worden gemaakt kunnen alle bewerkingen worden uitgevoerd, machinaal is die niet altijd mogelijk. In veel gevallen is een huis op een bepaalde stijl ingericht, het is dan mooi als de verschillende ruimtes in dit huis ook in deze stijl worden verwerkt.

Een keuken op maat laten maken kan bij meerdere bedrijven in Nederland. Zelf heb ik mijn keuken bij Louet Keukens & interieur in Borne laten maken. Hier werken erg vakkundige mensen en ik was dan ook zeer tevreden met het resultaat. In dit artikel wil ik je graag wat vertellen over de verschillende soorten stijlen keukens.

De verschillende stijlen om een keuken in uit te voeren

Moderne keuken

dit type keuken kenmerkt zich door de strakke afwerking en de modern gebruikte kleuren. Tegenwoordig wordt er als moderne keuken ook vaak gekozen voor een eiland keuken. De keuken wordt namelijk steeds vaker gezien als gezellige plek in het huis. Er wordt niet alleen gekookt, maar ook genoten van een kop koffie of het lezen van de krant. Het nadeel is dat een eilandkeuken veel plek inneemt. Vaak wordt er in dat geval uitgeweken naar een semi-eilandkeuken.

keuken die op maat is gemaakt

Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt vaak gemaakt in een witte kleur. De landelijke keuken kenmerkt zich door de accessoires die zich in de keuken bevinden. Alle accessoires en borden zijn openlijk in te zien en dit zorgt voor een extra landelijke sfeer. Al het kookgerei wordt vaak openlijk opgeborgen, waardoor je een gezellige sfeer creëert.

Industriële keuken

Een industriële keuken wordt in bijna alle gevallen zeer strak afgewerkt. De wasbak, het kooktoestel en de koelkast zijn gemaakt van stoere en grove materialen. Een industriële keuken is vaak wat donkerder uitgevoerd en als ondergrond wordt er vaak een brede tegel gebruikt.

Klassieke keuken

De klassieke keuken is een keuken die bijna iedereen kent uit oude films. Dit type keuken kenmerkt zich door de vele kastjes, de houten uitvoering en het met accessoires opgevulde aanrechtblad. Hoewel dit type keuken als klassiek wordt bestempeld zijn er nog zeer veel consumenten die een klassieke keuken boven andere stijlen keukens verkiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *